Eksempler på brug af WeMasterData

Beskrivelse af produkter

Med WeMasterData kan du nemt tilføje beskrivelser af produkter, ydelser, varer m.m. Beskrivelsesdata kan herefter bruges eller integreres til hjemmeside, i webshops, aviskampagner m.m. eller deles med samarbejdspartnere og kunder.

 

Del data via ad hoc kataloger

Alle data, produkter, ydelser m.m. kan præsenteres og deles via ad-hoc kataloger. F.eks. som et internt katalog til medarbejdere eller som tilbud til kunder.

 

 

Oprettelse, redigering og kopiering på flere sprog

Redigering af master data kan vises med flere forskellige sprog og man kan nemt oprette eller kopiere produkter, hvis der er behov for at oprette en variant.

 

Overblik over teksttyper til overførsel på webshops

Er der behov for forskellige teksttyper, kan WeMasterData lave et samlet overblik over teksterne for at sikre en høj kvalitet af master data. Teksterne kan efterfølgende overføres til webshops gennem katalog-feeds.

Vedligehold sideindhold til Webshops

Ud over varerelaterede data kan WeMasterData også anvendes til at vedligeholde katalogdetaljer til Webshops inklusiv billeder, logoer, ikoner m.v.

 

Avanceret søgning på tværs af data

Søgning i data kan ske på enkelte datatyper (produkter, ydelser, leverandører m.m.) eller på tværs af forskellige datatyper og vises i kundetilpassede visninger. Med et enkelt klik kan du skifte fra ”Table view” til andre visninger. Du bestemmer selv, hvilke datafelter, du vil søge på.

Tilpasning af søgeresultater i forskellige visninger

WeMasterData kan nemt tilpasse søgeresultater i forskellige visninger og vise de data, der passer bedst til formålet. I dette eksempel vises varerne i et ”Tile view.”

 

Fleksibel kortvisning kobler data

Med vores ”Map view” kan du nemt få overblik over placering af f.eks. butikker, køretøjer, medarbejdere, ejendomme, bygninger, lejemål m.v. De kan desuden kobles med beskrivelser og oplysninger om f.eks. adresser, antal kvadratmeter, lejekontrakter med gyldighedsdatoer og andre facility relaterede data. Data kan efterfølgende vises i Google Maps eller andre steder på din hjemmeside.

Tilpasset mouse-over funktion

Køretøjer, maskiner m.v. kan lokaliseres og vises på kort. Med Mouse-over funktionen vises kundetilpassede detaljer.

 

Styr på dokumenter og certifikater

WeMasterData gør det let at oprette dokumenter og certifikater, som kan beskrives med forskellige metadata, f.eks. udstedelsesdato, gyldighedsdato, dokumenttype osv., så der er styr på dokumentationen. Du kan også udsende en opgave, en ”task”, så der kan indhentes nye opdaterede dokumenter.

 

Overblik over materiel

Køretøjer og maskiner kan let beskrives med relevante oplysninger om årgang, registreringsdato, servicestatus, billeder og øvrige kunde-tilpassede data.

 

Håndtering af reklamationer og kvalitetskommentarer

WeMasterData kan desuden bruges til registrering af reklamationer eller kvalitetskommentarer. Du afgør, om det er kunden, der begynder sagen, eller om det er en kundeservicemedarbejder. Uanset er arbejdsflowet fleksibelt, og sagen kan løbende opdateres og der kan indhentes kommentarer fra alle parter, ind til sagen afsluttes.

Oprettelse af styklister

WeMasterData understøtter styklister (Bill of Material), så du kan beskrive, hvad en ”færdigvare” er bygget op af. Styklisterne kan efterfølgende deles med en producent eller en intern produktionsafdeling.

 

Lovpligtige emballagespecifikationer

Med den stigende fokus på emballagespecifikationer, genbrugs-/recyclingemballage med FSC-certificering og rapporteringskrav til EPR (Extended Producer Responsibility) vil det være nødvendigt at kigge på løsninger, der kan understøtte de lovmæssige krav. Med WeMasterData tilbyder vi et standard emballagemodul, som kan implementeres på ganske få dage. Kontakt os for at høre mere.

Det siger kunderne

 

Vi ledte længe efter et system, der kunne hjælpe med at styre vores produktdokumentation, blev henvist til forskellige PIM udbydere, men kørte fast i processen, fordi ingen af dem forstod helheden.

 Hos WeMasterData blev vi fra starten mødt med forståelse for vores processer og ønske om one source of information

  • Et system, der føder nye varer
  • Et sted hvor vi kan styre oplysninger til leverandørerne
  • Et system, der føder ERP-systemet og B2B/C shoppen
  • Et sted hvor vi kan vedligeholde
  • Et sted hvor vi søger information

WeMasterData har virkelig god forretningsforståelse og har været en fantastisk sparringspartner. De har udfordret os, og vi har udviklet os sammen. Når vi kørte fast, er de gået i tænkeboks og hurtigt kommet tilbage med forslag til løsninger. Vi vil til hver en tid anbefale WeMasterData. De har PIM og PLM i et og samme system.

Karen Mønsted

Supply Chain Manager, Leander